top of page

Företagskund

Föreläsning:
Kroppens logik-Hälsans språk
Där publiken får kunskap och insikter om hur vi människor fungerar och att det finns en förklaring till att vi många gånger mår som vi mår. Individuellt anpassad i vissa delar till just den gruppen jag möter. Pris: 3500, 90 min. Goda referenser finns!
Företagsevent:
Med naturen som inramning tar vi med er ut där ni får möta historier som berör, göra mat över öppen eld och mycket mer. Vi planerar utifrån era önskemål. I samarbete med hälsopedagog Åsa Johnsson och Eva-Lott Andersson/Life Improvement/Dramakommunikatör.
MediYoga för företagsgrupper. Yoga för alla som innehåller mjuka yogaövningar, avslappning och meditation mm. Skapar balans både mentalt och fysiskt. Visat fina resultat i bl.a. svensk forskning. Flera stora företag som t.ex. Astra Zenika mfl. använder det med goda resultat inom sin företagshälsovård.
Kontakta Life Improvement för mer information eller bokning.
 
Till som dig som har företag/ är arbetsgivare
 
I dag inser allt fler företag och arbetsgivare att deras medarbetare är deras största tillgång och att nöjda och friska medarbetare är en bra grund för ett framgångsrikt företag. Siffror talar sitt tydliga språk om hur dyrt det är med sjukskrivningar för såväl företag som samhället. Därför står det klart för allt fler företagare att det bästa är att satsa förebyggande med friskvård för sin personal och därmed minska framtida kostnader och få medarbetare som känner sig uppskattade och friskare.
 
De behandlingar jag erbjuder är Klassisk massage, taktil beröring och vägledande coaching. Massage som gör att det blir en bättre cirkulation i muskulaturen och gör att musklerna blir mindre spända, stela och minskar stress mm. Taktil beröring som är en helkroppsbehandling med mjukare tryck där oxytocinet kroppens lugn- och rohormon får full effekt och ger lugn, minskar värk och ger förbättrad sömn mm.Vägledande coaching där samtal är det kraftfulla verktyget för att komma vidare och komma till viktiga insikter. De olika behandlingar och coaching kan beställas var och en för sig eller i en kombination. 
Jag håller även i kurser inom MediYoga en yogaform som visat goda resultat både i förebyggande och rehabiliterande syfte. En yogaform som utgår från var och en och som kan utföras på yogamatta el stol. Skapar balans mellan kropp, sinne och själ.
 
Jag jobbar alltid med ett coachande förhållningssätt även i mina behandlingar 
 
I linje med mig och mitt företags ekologiska värdegrund så cyklar jag till ert företag med behandlingsbänken mm och gör behandlingarna på plats under arbetstid. Alla de produkter jag använder är ekologiska.
 
Tänk på Friskvårdspengen. Goda referenser från Tekniska Verken mfl.
 
Välkommen att kontakta mig så kan vi diskutera vad just ert företag behöver!
bottom of page