top of page

Om Life Improvement

Kompetenser
 
Certifierad Massageterapeut
 
Diplomerad Beröringspedagog
 
Coach
 
180 hp Linköpings Universitet 
Beteendevetenskap, ledarskap, lärande och dramakommunikation.
Diplomerad MediYoga instruktör via MediYogainstitutet/Yogakraft
Historien bakom
 
Mitt namn är Eva-Lott Lotti Andersson. 
Jag växte upp på en bondgård långt ute på landet och fick tidigt med mig en respekt för såväl naturen som för människor och djur.
 
Det har alltid i mig funnits en längtan att lära mer och lära nytt. Det har gjort att jag prövat många olika vägar i arbetslivet både i Sverige och utomlands och detsamma gäller studier.
 
När jag blev mamma för första gången 2002 så väcktes intresset än mer för ekologiska alternativ både vad gäller produkter och mat. Intresset för friskvård både för att hjälpa mig, min familj och andra har bara vuxit sig starkare. Genom livet, mina studier och arbeten har jag fått en insikt i att kropp och själ är ett och genom att behandla båda delarna så finns större chans att komma i balans och hamoni.
 
För mig är naturen en viktig källa till lugn och ro. Vandring är för mig meditation i rörelse. För att ta hand om mig tränar jag MediYoga och cyklar.
Cykeln är mitt transportmedel till största delen och med den färdas jag i vardagen och till mina företagskunder.
 
Livet har naturligtvis bjudit på både med- och motgångar och jag har bearbetat mina erfarenheter i samtal. Idag är de en del av min självupplevda kunskapsbank.
 
I de jobb jag har haft har jag alltid jobbat med och för människors bästa och den passionen och drivet tar jag nu med in i mitt företag Life Improvement. Jag vill erbjuda en oas för läkande och tillväxt genom behandlingar och samtal. Så att ni mina kunder kan få tillgång till ett liv i mer balans och harmoni.
bottom of page